Afscheid bestuur VFG

Op dinsdag 14 maart heb ik afscheid genomen van het bestuur van de Vereniging voor Filosofie en Geneeskunde (VFG). Officieel werd ik bestuurslid op 30 november 2013; vanaf begin van dat jaar was ik betrokken. Dat betekent, tot mijn eigen verbazing, dat ik 10 jaar en 10 congressen heb meegemaakt. Dat wil zeggen, 10 congressen heb ik mee helpen organiseren. Tot tweemaal toe kon ik echter op de dag zelf niet aanwezig zijn, omdat ik die beide keren vader werd vlak bij de datum van het congres.

Al die jaren heb ik met heel wat mensen samengewerkt, met de medebestuursleden door de jaren heen en met de sprekers op onze congressen. In 2016 en 2020 was ik mederedacteur van een themanummer van het Tijdschrift voor Gezondheidszorg en Ethiek (TGE) naar aanleiding van een congres. De afgelopen twee jaar was ik voorzitter. Ik heb het allemaal met veel plezier gedaan. Veel succes voor de bestuursleden die doorgaan: Eva van Reenen, Tessa Gabriëls, Sadaf Soloukey, Carlijn Damsté, Isolde Schnitzeler, met Marianne Boenink als nieuw bestuurslid en voorzitter!